TOSTIKAR

Onze Tostikar

Bij Joyce heeft naast een fantastische locatie in het centrum van Veenendaal, ook een mobiele Tostikar.
We serveren tosti’s op locatie en grillen de tosti’s ter plaatse. We nemen onze kar mee, verwarmen onze grillen en nemen in de Tostikar onze voorbereide tosti’s mee. Voor avondmogelijkheden kunnen we ook op locatie beleggen en gasten laten kiezen, zo wordt het nog meer een beleving. We snijden de gegrilde tosti’s in 4 stukken en serveren alles als een proeverij zodat gasten vele smaken kunnen proeven.

LUNCH/DINER
We hebben een 5-tal Cheapthrills: ham/kaas, kaas/salami/ ham/kaas/ananas, kaas/banaan en kaas. Daarnaast hebben wij een wisselend assortiment van 10 Miracles, dit zijn uitgebreide tosti’s. Een greep uit ons Miracles aanbod: The Funky Chicken (tosti met cheddarkaas, gemarineerde kippendijen, rode ui, appel en chilipeper), The Lady in Red (tosti met mozzarella, pesto, tomaat, pittenmix en basilicum), Hey Joe (tosti op Turks brood belegd met smeuïg gehakt, rode ui en paprika). Check onze website voor het totale en huidige aanbod.

Arrangementen:
Cheapthrill-proeverij: 12.50 p.p.
Cheapthrill/miracleproeverij: 16.50 p.p.
Miracle-proeverij: 19.50 p.p.

Startkosten bij ieder arrangement bedragen € 50,-. De Tostikar kan worden gereserveerd vanaf 10 personen. Ketchup, bordjes en servetten inbegrepen. Het tijdsbestek dat we er zijn is afhankelijk van het aantal personen, maar voor een lunch is het gemiddeld 1-1,5 uur, voor een diner ca. 2 uur. Alle tarieven exclusief 9% BTW.
Extra opties:
Klein soepje van de dag 3.00 p.p.

Voor meer informatie.

Openingstijden

Di/Wo 09:30 – 17:00
Do/Vri/Zat 09:30 tot sluit
Zo 11:00 – 15:00

Social Media

Tuinstraat 14 | 3901 RB | Veenendaal | Op het horecaplein van Veenendaal | 0318-769224 | info@bij-joyce.com