Tostikar

Onze Tostikar

Bij Joyce heeft naast een fantastische locatie in het centrum van Veenendaal, ook een mobiele Tostikar. We serveren tosti’s op locatie en grillen de tosti’s ter plaatse. We nemen onze kar mee, verwarmen onze grillen en nemen in de Tostikar onze voorbereide tosti’s mee. Voor avondmogelijkheden kunnen we ook op locatie beleggen en gasten laten kiezen, zo wordt het nog meer een beleving. We snijden de gegrilde tosti’s in 4 stukken en serveren alles als een proeverij zodat gasten vele smaken kunnen proeven.

LUNCH/DINER

We hebben een 5-tal Cheapthrills: ham/kaas, kaas/salami/ ham/kaas/ananas, kaas/banaan en kaas. Daarnaast hebben wij een wisselend assortiment van 10 Miracles, dit zijn uitgebreide tosti’s. Een greep uit ons Miracles aanbod: The Funky Chicken (tosti met cheddarkaas, gemarineerde kippendijen, rode ui, appel en chilipeper), The Lady in Red (tosti met mozzarella, pesto, tomaat, pittenmix en basilicum), Hey Joe (tosti op Turks brood belegd met smeuïg gehakt, rode ui en paprika). Check onze website voor het totale en huidige aanbod.

Arrangementen:

Cheapthrill-proeverij:                      12.50 P.P.

Cheapthrill/miracleproeverij:           16.50 P.P.

Miracle-proeverij:                              19.50 P.P.

Startkosten bij ieder arrangement bedragen € 50,-. De Tostikar kan worden gereserveerd vanaf 10 personen. Ketchup, bordjes en servetten inbegrepen. Het tijdsbestek dat we er zijn is afhankelijk van het aantal personen, maar voor een lunch is het gemiddeld 1-1,5 uur, voor een diner ca. 2 uur. Alle tarieven exclusief 9% BTW.

Extra opties:

Klein soepje van de dag                               3.00 P.P.

(geserveerd in een koffiekop)

Wraptosti’s in de proeverij                         2.50 P.P.

Mogelijkheden buiten Veenendaal:

De Tostikar is een grote kar en om lunches en diner buiten Veenendaal te verzorgen, komen er transportkosten bij. De transportkosten bedrage € 50 tot € 100,- exclusief brandstofkosten (nader te bepalen en afhankelijk van de afstand en tijdsduur).

Uiteraard denken we graag met je mee. We zijn zeer flexibel en maken graag arrangementen op maat als dat gewenst is. We verzorgen ook vega/vegan tosti’s, maken gebruik van halal vlees, verzorgen glutenvrij en lactosevrij en kunnen op deze manier vele gasten blij maken en bedienen!

Wil jij de Tostikar beleving op locatie? Neem dan contact op met: info@bij-joyce.com of bel 0318-769224 om de mogelijkheden te bespreken en de Tostikar te reserveren. Tot snel!

Foto’s van onze Tostikar

Logo Wit

OPENINGSTIJDEN :

  • Ma gesloten
  • Di 09.30 – 17.00
  • Wo 09.30 – 17.00
  • Do 09.30 – 17.00
  • Vr 09.30 – 19.00
  • Za 09.30 – 17.00
  • Zo 11.00 – 15.00

CONTACT :

Tuinstraat 14
3901 RB Veenendaal
0318-769224
info@bij-joyce.com
Onder de oude bioscoop

SOCIAL MEDIA:

   

Mobiel menu
Bij Joyce